Renovatie

Om een goede lichtopbrengst en een goede waterdichtheid van uw glazen overkapping, glazen gevel of Rook- en Warmte Afvoereenheid te kunnen waarborgen, dient er jaarlijks onderhoud uitgevoerd te worden.

Juist doordat goed onderhoud uit wordt gevoerd, kan de levensduur van uw overkapping of vliesgevel aanzienlijk worden verlengt. Op enig moment zal de technische levensduur van de constructie of het systeem worden bereikt. Op dat moment is het tijd voor renovatie.

Door op tijd een start te maken met de renovatie voorkomt vervolgschade als gevolg van bijvoorbeeld lekkages. Uw verzekeraar kan weigeren uw schade te dekken als blijkt dat u nalatig bent geweest in het onderhouden of renoveren van uw glasdak en afvoersysteem. Wees er daarom tijdig bij en voorkom extra kosten!

Van BOVEMA Daklicht  kunt u verwachten dat wij met u meedenken. Wij verplaatsen ons altijd in de klant en we streven naar een optimaal eindresultaat. Door middel van directe communicatie komt u nooit voor verassingen te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat goede communicatie leidt tot een goede samenwerking.

Of het nu gaat om glasdaken, vliesgevels of complete RWA-systemen, BOVEMA Daklicht  is hiervoor uw partner.

 

Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op!

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw bericht