Service en onderhoud

Ontzorgen met 5 jaar garantie!

Met 35 jaar ervaring van onze medewerkers op gebied van glasconstructies en RWA installaties kunnen wij u ontzorgen op uw onderhoud. Wij voeren onze projecten uit in opdracht van vastgoedbeheerder, vastgoedeigenaren en bedrijven.

Voor alle installaties die wij verzorgen bieden wij onderhoud aan. Ook indien wij de installatie niet verzorgd hebben kunt u bij BOVEMA Daklicht terecht voor onderhoud aan uw glasdaken en/of systemen.

Naast onderhoud aan uw glazen overkappingen en glazen gevels  verzorgen wij onderhoud aan de volgende systemen:

 •  RWA (Rook- en Warmte Afvoer installaties).
 • Natuurlijke en mechanisch ventilatiesystemen.
 • Branddetectie en brandmeldinstallaties.
 • Rook- en brandschermen.
 • Brandventilatiesystemen.

BOVEMA Daklicht biedt u graag een onderhoudscontract aan, maar ook “onderhoud on demand” is mogelijk. Net als bij onze nieuwbouw- en renovatieprojecten bieden wij service op maat.

Dit houdt onder andere in dat wij rekening houden met uw budget. U kunt rekenen op een goed professioneel advies en een offerte met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Voor uw glazen overkappingen en glazen gevels volstaat het niet alleen om periodiek de ruiten te bewassen. Ook voor bijvoorbeeld de afdichtingen langs de ruiten en de verbindingen aan de constructie is onderhoud noodzakelijk. Doet u dit niet of wacht u hiermee te lang is het niet uit te sluiten dat u hier vroeg of laat hinder van gaat ondervinden, met alle gevolgen van dien!

Onderhoud aan RWA (Rook en Warmte Afvoer/brandventilatie) systemen is noodzakelijk om de werking en de veiligheid te kunnen waarborgen. Als producent weten we als geen ander waar we op moeten letten zodat de installaties, ook als er levens op het spel staan blijven functioneren.

Om in elke situatie en onder iedere conditie de veiligheid te kunnen waarborgen van een juiste werking van RWA systemen, onderhouden wij deze systemen van onze klanten periodiek.

BOVEMA Daklicht heeft NCP erkende installatiedeskundigen, ontwerpdeskundigen en onderhoudsdeskundigen.

Op basis van diverse controle punten wordt uw installatie volledig  gecontroleerd en onderhouden. Na gereedkomen van het onderhoud ontvangt u een rapport van onderhoud. In dit rapport wordt opgenomen wat de status is van het RWA- systeem en worden eventuele tekortkomingen, welke de brandveiligheid in gevaar kunnen brengen opgenomen in de rapportage en indien mogelijk direct verholpen.

Wilt u ook voor de komende 5 jaren ontzorgt zijn? Neem dan direct contact met ons op!

Wilt u meer informatie over onze diensten? Vul dan hieronder uw contactgegevens in en wij nemen contact met u op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw bericht